Park vinter

Park framside

Resepsjon
    Loading...

Velkomen til Park Hotel Vossevangen

Me ligg vakkert til ved Vangsvatnet i Voss Sentrum, med storslagen utsikt til naturen ikring. Hotellet har 122 rom og eit rikt og fleksibelt tilbod til kurs og konferansedeltakarar. Me har møterom både for små og store grupper. Hjå oss finner du den nødvendige ro og fred for gjennomføring av arrangementet ditt.

 

Kristian Valen

Kristian Valen Laurdag 29. februar Kl. 19:00

16 år har gått siden Kristian Valen fikk sitt nasjonale gjennombrudd som har gjort ham til Norges mest selgende komiker gjennom tidene! Nå er han endelig tilbake i Norge – og det med et nytt show! Det blir som vanlig parodier på TV program/artister og kjendiser fra inn og utland i kjent Valen stil. Han har også fått med seg at TV2 har et program som heter “Åsted Norge” og at “Gutta på tur” er tilbake på skjermen! Her blir det parodier når Valen inviterer gjester/kjendiser som overhodet ikke passer inn som gjester når han tolker bla disse TV-suksessene. I “Åsted Valen” vil det bli et gjensyn med noen av Kristian Valens populære karakterer – som i nåtid vil memorere med publikum om hva som har skjedd siden sist…
Les meir

Her er me!

Klikk her for vegskildring.

Instagram

Konkurransen er avslutta og vinnaren er blitt kontakta. 
Takk til alle som blei med. Ny konkurranse kjem om ikkje så lenge😀 ❤️Morsdag❤️
Sundag 09.02 er det morsdag og saman med BV-Event ynskjer me å trekka 1 heldig vinnar som får billettar til Stavangerkameratene og dagens 3 retters middag i restaurant Elysee for 2 personer fredag 20.03.20.
Kjenner du ei mor som fortjener ein ekstra oppmerksomhet?

Alt du trenger å gjera for å delta er
1. Lik dette bilde og følg sida vår på Instagram. 
2. Skriv "morsdag" i kommentarfeltet.

Vinnaren blir kåra sundag 09.02.20

Denne konkurransen er ikkje sponsa eller i samarbeid med Instagram/ Facebook.

#morsdag #mamma #kjærlighet #middag #stavangerkameratene #voss #berrevossevoss #glede #takknemligGratulera til vår sommelier som vinnar i norsk vinkelnermesterskap 2020!🍾💪😃 @norskvinkelnerforening #parkhotelwinecellar #parkhotelvossevangen #nmvinkelner20Fredag 20.mars @stavangerkameratene i Vossasalen på @parkhotelvossevangen ! 😀 billetter på ebillett.no #stavangerkameratene #voss #vossevangen #visitvoss #parkhotelvossevangen #vossasalenHeia våre 3 sommeliera som skal delta i NM no til helga! Lykke til ! :)💪🙏😄🍾 #norskvinkelnermesterskap #norskvinkelnerforening #parkhotelvossevangen #parkhotelwinecellar #parkvossBankett i dag 🍴😀🍾 #parkhotelvossevangen #vossasalen #visitvoss #edelcider #vossevangen #kursogkonferanse #voss29. Februar 19:00 Vosssalen @parkhotelvossevangen ebillett.no #voss #vossasalen #kristianvalen #åstedvalen #parkhotelvossevangen #visitvossWinemakers Dinner Søndag 26.01.20.

Vetle Lid Larssen prater med Peter Vinding-Diers rundt hans legendariske sicilianske viner.
Møt ein magikar med vin og ein magikar med ord.
Vinding-Diers kjem til Norge for fyrste gong. Peter er ein erfaren vinmaker med levende legende-status i vin verden. I meir enn 50 år har han laga vin. Denne kvelden presenterer han sine fløyelsmyke og store viner frå Sicilia og fortel om sin reise frå Sør Afrika, via Bordeaux til Italia i vinens namn.
Alle vinene er dyrka etter biodynamiske prinsippa.

Kjøkkenet komponere ein 4 retters meny som blir kombinert samen med Peter sine fantastiske viner!

Vi smaker:
- Montecarubbo "Il Piccolo"
- Montecarubbo "Il Carubbo"
- Montecarubbo "Il Vignolo"
- Montecarubbo "Cuvee Susanne" 
Pris for heilaften med 4 retters meny, viner frå Peter og historier frå Vetle, Pris kr 800,- per pers.

For påmelding og spørsmål ta kontakt med francesco@parkvoss.no

#voss #berrevossevoss#vestlandet#mat #drikke #vin #winemakersdinnerEarly bird husbillett til 2 juledag kan no fåes kjøpt i resepsjonen til 100.-kr. Tilgjengelig til fredag 20.12 Om ein kjøper i døra koster det 150.- #pentagonvoss #voss #parkhotelvossevangen #pianobarenvoss

Nyheiter


You are now subscribed