Park vinter

Park framside

Resepsjon
    Loading...

Velkomen til Park Hotel Vossevangen

Me ligg vakkert til ved Vangsvatnet i Voss Sentrum, med storslagen utsikt til naturen ikring. Hotellet har 122 rom og eit rikt og fleksibelt tilbod til kurs og konferansedeltakarar. Me har møterom både for små og store grupper. Hjå oss finner du den nødvendige ro og fred for gjennomføring av arrangementet ditt.

 

Stavangerkameratene

UTSETT Stavangerkameratene Fredag 20.03.20

Hei! Grunna anbefaling frå nasjonale helsemyndigheter ser me at utifrå hensyn til våre kundar, artistar, crew og lokalsamfunn må ta vår del av ansvaret for å bidra til god folkehelse. Med det som bakteppe vel vi i samarbeid med Stavangerkameratane å utsetja konserten til eit anna høvande tidspunkt. Me kjem tilbake med dato for dette så snart me har landa eit passande høve. Me tilbyr deg som kunde refusjon av billettar om du ynskjer det. For å få pengar attende sender du ein e-post til post@ebillett.no og du vil få refundert dine billettkostnadar. Om du heller har lyst å nytta billetten din til å gå på konsert når Stavangerkameratane kjem att til Voss, så er alle kjøpte billettar til 20.mars gyldige for inngang når den tid kjem.
Les meir

Tilbod

Påsketilbod 05.04 -09.04.20

Påsketilbod 05.04 -09.04.20

  • Frokost
Les meir

Her er me!

Klikk her for vegskildring.

Instagram

Konkurransen er avslutta og vinnaren er blitt kontakta. 
Takk til alle som blei med. Ny konkurranse kjem om ikkje så lenge😀 ❤️Morsdag❤️
Sundag 09.02 er det morsdag og saman med BV-Event ynskjer me å trekka 1 heldig vinnar som får billettar til Stavangerkameratene og dagens 3 retters middag i restaurant Elysee for 2 personer fredag 20.03.20.
Kjenner du ei mor som fortjener ein ekstra oppmerksomhet?

Alt du trenger å gjera for å delta er
1. Lik dette bilde og følg sida vår på Instagram. 
2. Skriv "morsdag" i kommentarfeltet.

Vinnaren blir kåra sundag 09.02.20

Denne konkurransen er ikkje sponsa eller i samarbeid med Instagram/ Facebook.

#morsdag #mamma #kjærlighet #middag #stavangerkameratene #voss #berrevossevoss #glede #takknemligGratulera til vår sommelier som vinnar i norsk vinkelnermesterskap 2020!🍾💪😃 @norskvinkelnerforening #parkhotelwinecellar #parkhotelvossevangen #nmvinkelner20Fredag 20.mars @stavangerkameratene i Vossasalen på @parkhotelvossevangen ! 😀 billetter på ebillett.no #stavangerkameratene #voss #vossevangen #visitvoss #parkhotelvossevangen #vossasalenHeia våre 3 sommeliera som skal delta i NM no til helga! Lykke til ! :)💪🙏😄🍾 #norskvinkelnermesterskap #norskvinkelnerforening #parkhotelvossevangen #parkhotelwinecellar #parkvossBankett i dag 🍴😀🍾 #parkhotelvossevangen #vossasalen #visitvoss #edelcider #vossevangen #kursogkonferanse #voss29. Februar 19:00 Vosssalen @parkhotelvossevangen ebillett.no #voss #vossasalen #kristianvalen #åstedvalen #parkhotelvossevangen #visitvossWinemakers Dinner Søndag 26.01.20.

Vetle Lid Larssen prater med Peter Vinding-Diers rundt hans legendariske sicilianske viner.
Møt ein magikar med vin og ein magikar med ord.
Vinding-Diers kjem til Norge for fyrste gong. Peter er ein erfaren vinmaker med levende legende-status i vin verden. I meir enn 50 år har han laga vin. Denne kvelden presenterer han sine fløyelsmyke og store viner frå Sicilia og fortel om sin reise frå Sør Afrika, via Bordeaux til Italia i vinens namn.
Alle vinene er dyrka etter biodynamiske prinsippa.

Kjøkkenet komponere ein 4 retters meny som blir kombinert samen med Peter sine fantastiske viner!

Vi smaker:
- Montecarubbo "Il Piccolo"
- Montecarubbo "Il Carubbo"
- Montecarubbo "Il Vignolo"
- Montecarubbo "Cuvee Susanne" 
Pris for heilaften med 4 retters meny, viner frå Peter og historier frå Vetle, Pris kr 800,- per pers.

For påmelding og spørsmål ta kontakt med francesco@parkvoss.no

#voss #berrevossevoss#vestlandet#mat #drikke #vin #winemakersdinnerEarly bird husbillett til 2 juledag kan no fåes kjøpt i resepsjonen til 100.-kr. Tilgjengelig til fredag 20.12 Om ein kjøper i døra koster det 150.- #pentagonvoss #voss #parkhotelvossevangen #pianobarenvoss

Nyheiter


You are now subscribed